aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Mătărîngă a tranșat duelul orgoliilor, în derby-ul aiudean al Ligii a IV-a: Metalu Aiud – Olimpia Aiud 1-0 (1-0)

Mătărîngă a tranșat duelul orgoliilor, în derby-ul aiudean al Ligii a IV-a: Metalu Aiud – Olimpia Aiud 1-0 (1-0)

Publicat în 15.10.2017 la ora 19:09

Derby aiudean pe „Aiudelul”, între Metalul și Olimpia, cu o asistență numeroasă, peste 400 de spectatori, amfitrionii conduși de Radu Andone impunându-se cu scorul de 1-0 (1-0).

Nervi, determinare și suspans, într-un final de infarct, în care de la 2-0 putea fi 1-1, amfitrionii jucând în inferioritate numerică.

Deschiderea scorului a fost realizată de Mătărîngă (19), ce a împins mingea în plasă, după lovitură liberă și un balon bălbâit de „olimpici”. Cea mai mare ocazie de majorare a scorului a fost bara lui O. Oltean (80), iar în minutul 81, B. Moldovan (Metalu) a fost eliminat.

Olimpia putea egala în minutul 83, dar Gînscă a intervenit excelent la reluarea lui A. Drăgoi și la faza următoare P. Man a trimis milimetric pe lângă. În loc de 2-0 (Botaș – 90), putea fi 1-1 în prelungiri, dar Ilea (90+3) a fost blocat în apropierea porții

După trei ani, un derby al Aiudului s-a disputat în Liga a IV-a, între cele două echipe fiind o rivalitate sportivă, spectatorii întâmpinând startul jocului cu o ploaie de role de hârtie.

Fără „vedetele” Bogdan Andone (meci cu UTA Arad ca și antrenor) și Paul Muntean – suspendat, elevii lui Radu Andone au evoluat cu determinare, au dominat până spre final, putea fi 2-0, dar și 1-1.

Multe conexiuni în timp între cele două echipe, jucători sau antrenori care au schimbat taberele: • la Olimpia – Coltor, A. Băkan și Remus Țălnar; • la Metalul: Gînscă, A. Costan, Andrea, G. Szekely, Silea, Todea, Mătărîngă, I. Marian, O. Oltean, M. Ignat, Botaș și antrenorul Radu Andone, ce a pregătit ambele formații.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 198 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.