Rămâi conectat

Aiudeni

Mii de fani au vizionat videoclipul piesei „Te invito al baile”, al aiudeanului „Paolo”, imediat după lansare

Publicat

în

Aiudeanul Cătălin Milea și-a încântat fanii cu o nouă veste în ceea ce privește carierea sa de artist. Cântărețul a anunțat lansarea videoclipului piesei sale, „Te invito al baile”.

„După 3 ani de așteptare Dumnezeu mi-a îndeplinit un vis frumos. Recent am filmat un videoclip la mare și la piesa „te invito al baile” cu ajutorul lui Andy Ghisoiu, Lucian Craiu Laura Orian Ciprian Andrei Cozma, Răzvan Rus, le mulțumesc din tot sufletul acestei echipe minunate care m-au ajutat și mi-au fost alături de la începutul carierei și casei de producție Finesse Music pentru tot, și sponsorilor care mi-au fost alături de la începutul carierei mele, Vasile Macarie, Raul Tatar, Dani și Ramo, Calin Vasile, Emanuel Man, Tencasa Arad, Radu Călin, bunici mele, mamei mele, surorii mele și tuturor sponsorilor care mi-au fost alături și șefei mele care mi-a fost alături tot timpul.

Știu ca tatăl meu este mândru de mine chiar dacă mă privește din ceruri, mi-ar fi plăcut sa fi trăit sa-mi fie alături dar din cauza unui de accident de tren l-am pierdut atunci la vârsta de 8 ani!

Orice ar fi în viata să nu vă lăsați si luptați, ori ce vis poate deveni realitate. Dacă va place videoclipul îl puteți distribui peste tot și să vă abonați la noul meu canal de YouTube Paulo Oficial România pentru ca vor urma și alte videoclipuri alături de acesta echipa minunata care ma ajutat!”, a fost mesajul lui Cătălin Milea.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aiudeni

Aiudenii de la Pepiniera Șoșa, ofertă bogată de pomi fructiferi și plante exotice, la cea de-a XIV-a ediție a Târgului Gradinarului de la Alba Iulia

Publicat

în

Prezenți la cea de-a XIV-a ediție a Târgului Grădinarului de la Alba Iulia, aiudenii de la Pepiniera Șoșa oferă o gamă variată de pomi fructiferi, plante exotice, plante ornamentale și multe altele.

„Sunt de meserie inginer horticol. Avem o pepineră cu o multitudine uriașă de produse. De la pomi fructiferi, trandafiri, arbuști, plante exotice la plante ornamentale, flori. Prețurile pleacă de la 10 lei și ajung până la 100 de lei, pentru cele cu rădăcină liberă. Pentru plantele la ghiveci diferă prețul de la fiecare speci în parte, cât de greu este de făcut, cerere și așa mai departe. Pasiunea a început când m-am angajat într-un magazin de protecție a plantelor în urmă cu 20 de ani. De acolo, am început să dobândim cunoștințe și am început ușor, ușor să și producem”, a povestit Lucian Șoșa despre standul său de plante.

Timp de cele 3 zile ale Târgului Grădinarului, Lucian Șoșa așteaptă doritorii o diversificare foarte mare de produse, spre exemplu: castan comestibil, moșmon, kaki, rodie, corn, arunia. Cele mai căutate sortimente sunt cireșul amar sau cireșul alb.

Cu o experiență de peste 16 ani și aproximativ 200 de soiuri de pomi, Pepiniera Șoșa este localizată în Aiud. Aceasta se ocupă și produse de pesticide sau aranjamente florale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Aiudeni

O antreprenoare din Aiud a reușit să dezvolte, de mai bine de un deceniu, un brand care perpetuează moştenirea culinară a regiunii

Publicat

în

În inima României, la Aiud mai exact, un brand se dezvoltă de mai bine de un deceniu, pe rădăcinile sădite de fondatoarea sa, Adriana Duna.

Afacerea poartă numele „De la Georgia”, referire la fiica antreprenoarei, şi este ca o carte de poveşti gastronomice, readuse la lumină din arhivele perioadei în care orașul a reprezentat un nucleu important al Transilvaniei, zona moştenind un amestec de gusturi şi reţete lăsate de saşi, maghiari şi români.

„Avem o poveste profundă legată de tradiţiile bucătăriei transilvănene, purtăm o ştafetă a gusturilor şi a tehnicilor culinare care s-au transmis de-a lungul generaţiilor. De la mamele şi bunicile noastre, am învăţat secretele şi reţetele tradiţionale, dar ne-am şi adaptat la cerinţele şi gusturile contemporane, perpetuând astfel moştenirea culinară a regiunii”, îşi explică demersul Adriana Duna.

Absolventă a Facultăţii de Chimie şi Chimie Industrială de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, precum şi a Facultăţii de Inginerie şi Management în Alimentaţie Publică de la U.S.A.M.V. Bucureşti, Adriana Duna a intrat în mediul de afaceri în 1994, pornind cu o sumă de bani împrumutaţi de la un prieten pentru a deschide o firmă.

Debutul l-a făcut cu un mic magazin, extinzându-se apoi în domeniul tâmplăriei PVC şi al amenajărilor interioare, potrivit businessmagazin.ro. După criza care a început în 2008, a făcut o schimbare de macaz şi a fondat „De la Georgia”, un business în domeniul alimentar, care s-a extins mai târziu şi cu două proiecte în HoReCa – restaurantul La Conac şi spaţiul pentru evenimente La Baltă, ambele în Aiud, judeţul Alba.

„Pe partea de producţie alimentară, facem o varietate de produse de băcănie, precum jeleuri cu pectină din fructe, batoane de casă, dulceaţă şi zacuscă transilvăneană. Vindem băcăniilor din judeţul Alba şi din ţară, magazinelor Transeuro din Alba, magazinelor AvisCom din Alba şi Hunedoara, magazinelor Home Garden din Cluj, în cofetăria proprie din Aiud, la punctul de lucru din Kaufland Alba Iulia şi online. Căutăm în continuare colaboratori interesaţi de produsele noastre de băcănie. Şi nu doar atât, pentru că brandurile dezvoltate sub umbrela De la Georgia şi-au găsit locul şi pe rafturile magazinelor Lidl, Profi şi Remarkt. Cea mai vizibilă marcă din grup este Jelicii. Preţurile, potrivit site-ului, pornesc de la 3,49 de lei pentru un baton de casă, urcă la 6,9 lei pentru o pungă cu mix de jeleuri şi ajung la 18,9 lei pentru un borcan de zacuscă”, a declarat Adriana.

„De asemenea, în cadrul laboratorului propriu, producem prăjituri de casă şi torturi, pe care le comecializăm în cofetăria noastră din Aiud, în Kaufland Ampoi din Alba Iulia şi la evenimente, unde suntem prezenţi cu candy bar. La nivel de grup, avem 160 de angajaţi, cu o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de euro. Oferim şi servicii de catering, pentru diverse companii, şcoli şi alţi parteneri. Gestionarea unui business vine cu multe provocări”, recunoaşte Adriana Duna, iar pe drumul parcurs până acum a acumulat mai multe lecţii. Una dintre ele este că angajaţii specializaţi sunt esenţiali pentru creşterea afacerii.

„Găsirea şi păstrarea acestor talente pot fi o provocare într-un mediu concurenţial sau în condiţiile unei pieţe a muncii fluctuante. Taxele mari şi o legislaţie în continuă schimbare pot afecta profitabilitatea şi stabilitatea financiară a afacerii noastre. Adaptarea la noile reglementări şi gestionarea corectă a impozitelor devin priorităţi constante”, mărturiseşte ea.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Aiudeni

Rareş Hurghiş, originar din Aiud, declarat cel mai bun influencer în domeniul energiei, în Europa Centrală și de Est

Publicat

în

Rareş Hurghiş, strategy expert al Engie Romania, originar din Municipiul Aiud, a câștigat premiul la categoria „Cei mai influenți tineri” din domeniul energiei din Europa Centrală și de Est.

„Felicitări aiudeanului Rareș Hurghiș pentru premiul obținut în competiția TOP CEE ENERGY INFLUENCERS, respectiv Best Young Energy Influencer in CEE!”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, prin intermediul paginii de socializare.

CEENERGYNEWS este portalul dedicat energiei care își propune să furnizeze știri și analize actualizate privind agenda energetică în peste 20 de țări din Europa Centrală și de Sud-Est.

Pe acest site, sunt publicate cele mai recente tendințe din industrie, factorii cheie care formează piețele din Europa Centrală și de Sud-Est, precum și reglementările UE care afectează industria.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud