aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Un liberal la Primăria din Mirăslău: din rândul vostru, cu voi toţi şi numai pentru voi!

(P) Alegeri Locale 2016 – Un liberal la Primăria din Mirăslău: din rândul vostru, cu voi toţi şi numai pentru voi!

Publicat în 25.05.2016 la ora 8:08

alexandru-gigel-candidat-pnl-miraslau-locale-2016De când a fost ales primar, dorinţa lui Alexandru Gigel a fost de a se ridica la înălţimea încrederii pe care oamenii i-au acordat-o.

A pus suflet în tot ce a făcut şi o bună parte din eforturile sale au dat deja roade în rezolvarea problemelor stringente din comuna Mirăslău. Astfel, s-au asfaltat DC 82 Mirăslău – Cicău şi DC 83 DN1 – Ormeniş (ambele prin Proiecte finanţate prin O.G. 28), dar s-au asfaltat şi străzile interioare din Mirăslău şi Decea, pe o lungime de peste 8 km, prin PNDR – Submăsura 7.2 lnvestiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. De asemenea, au mai fost reabilitate DC 81 Lopadea Veche – Rachiş, precum şi mai multe drumuri fores­tiere, vicinale şi de exploatare. A realiza o administraţie eficientă nu este întodeauna uşor, dar, cu susţinerea cetăţenilor, primarul din Mirăslău a mers, decis, înainte. Fapt pentru care consideră că mai sunt multe de făcut, ca în orice gospodărie de oameni harnici. Planurile sale pentru Mirăslău sunt, de fapt, preluate din ideile şi nevoile oamenilor. Printre lucrurile pe care cetăţenii le doresc pentru comuna lor se numără şi: realizarea alimentării cu apă potabilă la Lopadea Veche, Cicău şi Ormeniş, introducerea canalizării şi construirea de staţii de epurare în localităţile Mirăslău, Decea şi Lopadea Veche, dar şi refacerea iluminatului stradal cu tehnologie LED, pe lângă introducerea reţelei electrice în cartierul nou din localitatea Decea. Se vor mai realiza reparaţia capitală la Căminul Cultural Ormeniş, construirea de capele mortuare în localităţile Mirăslău şi Decea, modernizarea Bazei de Agrement din localitatea Mirăslău, dar şi modernizarea sediului Consiliului local din comună. În demersul său, primarul Alexandru Gigel nu este singur. Are alături o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni şi hotărâţi, dar şi sprijinul ferm al Consiliului Judeţean Alba şi al preşedintelui Ion Dumitrel, care îi vor ajuta, garantat, să-şi atingă obiectivele!

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 238 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii