aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Parteneriat încheiat între Primăria Aiud și Compania Pema Electrotehnic România

Parteneriat încheiat între Primăria Aiud și Compania Pema Electrotehnic România

Publicat în 08.03.2017 la ora 20:06

Pe parcursul vizitei, delegaţia municipalităţii aiudene formată din Primarul Muncipiului Aiud, doamna Oana Badea, doamna Helga Lorincz – viceprimar, domnul Liviu Florea – city manager şi domnul Tiberiu Buduşan – consilier personal pe probleme tehnice, a urmărit etapele procesului tehnologic de producţie al componentelor executate în fabrica din judeţul Alba – componente ce se adresează unor sectoare de activitate extrem de valoroase: tehnică medicală, automotive, industrie solară, utilaje, vehicule feroviare, automatizări.

Săptămâna viitoare va demara procesul de selecţie pentru personal necalificat în vederea încadrării acestora în muncă.

Compania Pema Electrotehnic România, care a produs componente pentru cea mai mare instalație care a intervenit în urma accidentului nuclear de la Fukushima din 2011, reprezintă un etalon al calităţii şi profesionalismului în domeniul ingineriei electrice. De peste 10 ani, Pema Electrotehnic România este, atât pentru piaţa românească, dar şi pentru piaţa internaţională de profil, un partener puternic şi stabil, specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice şi controlere destinate diverselor sectoare de activitate.

Partenerilor Pema Electrotehnic România le sunt oferite soluţii complete şi personalizate, bazate pe calitate, promptitudine şi know-how dobândit ca urmare a experienţei de peste 40 de ani a grupului din care compania face parte.

La baza relaţiilor excepţionale de afaceri stau nu doar o echipă experimentată şi dinamică de profesionişti capabili să răspundă cu succes oricărei provocări, ci şi soluţii personalizate şi respectul faţă de parteneri.

Acest articol a fost citit de 910 ori

Parteneriat încheiat între Primăria Aiud și Compania Pema Electrotehnic România
4.6 (91.43%) 7 votes

Comentarii

3 Comentarii la Parteneriat încheiat între Primăria Aiud și Compania Pema Electrotehnic România

 1. Aiudean pesimist Răspunde

  14.03.2017 la 14:40

  Kaka maka.De ce se ascunde, in mod voit, unde este aceasta fabrica in judetul Alba?Ca in Aiud sigur nu e.Concret ce se va face pentru aiudeni?Nimic!E ca si pe vremea lui Josan (care culmea, este acum angajat ca si consilier personal al primarului din Rimetea-nu stii daca trebuie sa razi sau sa plangi: vizite la nesfarsit, mese intanse, bairamuri, rezultate zero!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Peter Răspunde

  14.03.2017 la 14:47

  Meritul pentru realizarea acestei vizite este al doamnei Helga, viceprimarita. Bravo ei, ceilalti sunt doar aghiotanti pe langa ea!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Somerul Răspunde

  17.03.2017 la 21:12

  Intre pescari este o vorba : Lipitori !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.