aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Precizări la articolul “Primăria Aiud riscă să fie amendată cu până la 50.000 de lei”

Precizări la articolul “Primăria Aiud riscă să fie amendată cu până la 50.000 de lei”

Publicat în 08.08.2017 la ora 21:42

Acuzaţiile aduse la adresa mea în calitate de consilier local independent sunt mincinoase, adresate de dl. Dorel Lazăr, autorul articolului. Sunt consilierul local, neafiliat politic, care a votat 80% dintre proiectele executivului local.

Am votat „împotriva” proiectelor iniţiate de primarul din fosta garda pedelistă, dintre care reamintesc: – vânzarea terenurilor către presupuşi/posibili investitori care până azi nu aveau prezentat măcar un plan de afaceri sustenabil şi credibil, acceptând şi propunând concesionarea prin amendamente într-un proiect pe care nici nu l-au supus votului (situaţie nelegală); – proiect de concurs pentru funcţia de administrator public la care ştiam că cel care ocupă funcţia este şi actualul „admis”; – proiectele declarate nelegale şi de Prefectură când s-a dorit desfiinţarea S.P.A.P.L. Aiud (Sera, cum o cunosc aiudenii) cu datul afară al unor angajaţi în pragul pensionării fără un minim de legalitate, dar păstrarea sau transferarea şefilor în alte funcţii;

– proiect de angajare a unui avocat, pentru că P.M.A. are suficienţi jurişti; – nu am votat proiectele care vizau direct SPAPL pentru că am mari bănuieli că în acel serviciu sunt multe situaţii care nu funcţionează legal, una dintre ele fiind şi vânzarea ilegală a florilor la piaţă, fapt constatat şi de IPJ Alba ca fiind „situaţie contravenţională”, în 10 mai 2017; mai mult, am anunţat multe „achiziţii” jenante ale executivului (ex. achiziţionarea celor mai scumpe laptopuri din judeţ în sumă de 22.000 de lei, două buc.). Cât despre proiectul de execuţie bugetară, am rezerve şi dreptul de a nu mă expune prin vot unor situaţii pe care le consider incerte. Nu-l voi vota nici în şedinţa extraordinară, din aceleaşi considerente. Nu mă las intimidată de nici o părere politică, ba din contră, când am putut demonstra că lucrurile par nelegale, mi le-am asumat public. Doar aceste proiecte nu le-am votat. Faptul că am avut dreptate cu privire la unele dintre ele este confirmat şi de faptul că primarul iniţiator, din fosta gardă băsistă, le-a revocat (HCL 264 şi 265, desfiinţarea SPAPL)! E prea mult să-i cer autorului articolului, dl. Dorel Lazăr, să-şi prezinte scuze, dacă nici principiul punctului de vedere din ambele părţi nu l-a înţeles sau nu vrea/ poate să-l pună în aplicare. Aşa ar face un jurnalist imparţial. Dar vă las pe domniile voastre să trageţi concluziile. Lipsa de profesionalism este demonstrată și de invocarea prezenţei în şedinţă a consilierului ALDE, care nu a participat la şedinţa ordinară în discuție, din 31 iulie. Voi vota mereu proiectele legale care să-şi aducă aportul la dezvoltarea localităţii şi bunăstarea cetăţenilor. Care încă se lasă aşteptată.

Cu respect, consilier local independent, Ionela Mariana DANCIU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 402 ori

Comentarii

2 Comentarii la Precizări la articolul “Primăria Aiud riscă să fie amendată cu până la 50.000 de lei”

 1. Dajjāl Răspunde

  20.08.2017 la 14:13

  O IDIOATA!!! care face mult rau orasului asta, scopul ei este sa puna piedici la orice. Scandalagiul de serviciu, Gica contra, energie negativa! Nici cum nu este bine pt dânsa! Va propun sa va mutati dracului din Aiud. Siberia ar fi o destinatie propice pt caracterul dvs.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. merde Răspunde

  05.09.2017 la 10:58

  MARIONETA SI TROMPETA PSD sub haina independenta

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.