Rămâi conectat

Ştirea ta

Proprieratul unui garaj de pe strada Transilvaniei obligat să-și scoată singur apa din garaj, după orice polaie mai „sănătoasă”

Publicat

în

Datorită unei gropi, aflată în asfaltul din fața unor garaje situate pe strada Transilvaniei din Aiud, propietarul unuia dintre ele, mai ghinionist decât ceilalți, este obligat ca de fiecare dată după ce plouă mai serios să-și scoata singur apa din garaj deoarece pereții acestuia sunt puși în pericol de infiltrațiile de apă.

Dar iată ce ne-a scris pe acestă temă unul dintre vecinii acestuia: „De câte ori afară fară plouă torential, sau pentru un timp mai îndelungat, proprietarul unui garaj de pe strada Transilvaniei, din Aiud, ca să-și protejeje peretii garajuli de infiltrațiile apei care provine dintr-o groapă aflată din asfalul din fața garajului, de aproape un an de zile este nevoit să-și scoată singur apa din garaj doar cu ajutorul unei găleți și a unui făraș. Cu toate că s-au făcut nenumărate reclamații nu a fost băgat în seama de nimeni. Vă rog să publicați aceste rânduri la dv. pe site că poate se va sesiza cineva din Primărie, care să dea dispoziție ca groapa să fie astupată. Vă mulțumesc anticipat!”

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Ştirea ta

O mașină de poliție parcată neregulamentar a îngreunat circulația într-o intersecție din centrul Aiudului

Publicat

în

Un cititor al aiudinfo.ro ne-a trimis o imagine care surprinde o mașină de Poliție parcată neregulamentar, în mijlocul unei intersecții din centrul Aiudului, chiar în fața secției de poliție.

Cititorul care a trimis imaginea ne-a transmis că în Aiud, în fața secției de poliție, „toată lumea parchează cum dorește”, sugerând astfel că polițiștii nu ar respecta nici măcar regulile elementare de circulație.

Mulți dintre cei care au trecut prin zonă s-au arătat revoltați de faptul că polițiștii, care ar trebui să fie exemplul demn de urmat în ceea ce privește respectarea legilor și regulilor de circulație, parchează mașinile în locuri interzise, fără nicio jenă.

Este de așteptat ca această situație să fie luată în serios de către autoritățile locale și că vor fi luate măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete în viitor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

Angajații RER Vest, mod execrabil de distribuire a sacilor pentru colectarea selectivă a deșeurilor, la Sâncrai

Publicat

în

Modul execrabil în care sunt aruncați sacii de gunoi de către angajații firmei de salubritate RER Vest în localitatea Sâncrai a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Un cititor al aiudinfo.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu modul, lipsit de orice respect în care angajații gunoierilor de la RER Vest aruncă sacii de gunoi din mașina în mers, direct în poarta omului.

Întâmplarea s-a petrecut în localitatea aiudeană Sâncrai. Localnicii spun că pe lângă acest mod execrabil de a distribui sacii de gunoi, nici deșeurile nu sunt ridicate la timp în ciuda nenumăratelor sesizări făcute de oameni.

„Am fost informați de ieri despre situație, am discutat deja cu colegii care au avut un comportament necorespunzator și nu se va mai întâmpla”, au transmis reprezentanții RER Vest.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

Un șofer tupeist și-a parcat autoturismul în fața Poliției și a Primăriei Municipiului Aiud, chiar în mijlocul drumului

Publicat

în

Un șofer tupeist a reușit „performanța” de a parca în cel mai neașteptat loc cu putință din Municipiul Aiud, blocând o bandă întreagă de mers: în fața sediului poliției și a clădirii Primăriei din oraș, în „buricul târgului”.

Așa cum se poate observă în imaginea trimisă de un cititor al aiudinfo.ro pe adresa redacției, automobilul a fost parcat chiar în fața celor doua instituții în cursul zilei de astăzi, 25 iulie 2022, pe cea mai circulată stradă din oraș.

Codul Rutier 2022 interzice oprirea sau staționarea neregulamentară, în locurile semnalizate prin indicatoare.

Chiar dacă nu există indicatoare, interdicţia de a parca este valabilă şi pentru trotuare, dacă şoferul nu lasă un spaţiu de minimum un metru pentru ca traficul pietonal să se poată desfășura.

Amenzile pentru parcare neregulamentară ajung până la 870 de lei, plus puncte de penalizare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud