aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Sâmbătă, 21 octombrie 2017, are loc la Aiud Memorialul de fotbal internaţional „Krecsák Szőllősi Adalbert”

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, are loc la Aiud Memorialul de fotbal internaţional „Krecsák Szőllősi Adalbert”

Publicat în 18.10.2017 la ora 14:57

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, la Aiud, pe terenul sintetic din cartierul Micro se va desfăşura Memorialul de fotbal internațional „Krecsák Szőllősi Adalbert”, un turneu destinat elevilor de liceu organizat de Colegiul Național “Bethlen Gabor” Aiud, în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud, Consiliul Local Aiud și Teren Sintetic Aiud.

Cele patru formaţii participante sunt Colegiul Național “Bethlen Gabor”, Colegiul Național “Titu Maiorescu” Aiud, Colegiul Tehnic Aiud și Școala Profesională “Bethlen Gabor” din Gyomaendrőd (Ungaria), oraş înfrăţit cu Aiud. Participarea echipei din Gyomaendrőd face parte din colaborarea dintre cele două localităţi, în luna decembrie fiind rândul aiudenilor să întoarcă vizita. Se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, iar toţi participanţii vor fi recompensaţi cu medalii şi premii.

Organizatorii doresc ca Memorialul “Krecsák Szőllősi Adalbert” să devină o competiţie permanentă, care să se desfăşoare în fiecare an, scopul fiind acela de a valorifica potențialul motric al elevilor, precum posibilitatea socializării cu alți elevi de aceeași vârstă din alte orașe și ţări. Competiţia fotbalistică se desfăşoară sâmbătă, 21 octombrie, când la ora 9.15 este prevăzută deschiderea festivă, urmată de disputarea turneului propriu-zis, festivitatea de premiere (ora 12.45) şi o excursie pentru echipa oaspete din Ungaria (ora 13.30), coordonatorul acţiunii fiind Kerekes Ferenc (Colegiul „Bethlen Gabor”). Krecsák Szőllősi Adalbert a fost viceprimar UDMR în Aiud, a dispărut dintre noi în 2013, fiica sa fiind actualmente logoped în municipiul Aiud

Facebook 

Acest articol a fost citit de 98 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.