aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Şcoala Gimnazială „Axente Sever” din Aiud a obținut doua premii la fazele naționale ale olimpiadelor școlare

Şcoala Gimnazială „Axente Sever” din Aiud a obținut doua premii la fazele naționale ale olimpiadelor școlare

Publicat în 06.04.2013 la ora 5:47

Dacă pentru majoritatea elevilor, săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a însemnat  o oarecare relaxare prin activităţi educative, pentru unii a fost o continuare a muncii de peste an, aceştia participând la concursurile şi olimpiadele şcolare, ajunse la faza naţională.

De la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud au participat doi elevi care s-au întors cu succes, spre lauda lor şi cinstea profesorilor şi a părinţilor. Elevul Natan Eden Muntean, din clasa a VIII-a A, pregătit de prof. Filimon Ildiko, a participat la olimpiada de fizică de la Satu Mare, obţinând medalia de bronz (locul 20), iar eleva Teodora Ilea , din clasa a VI-a B, pregătită de prof. Elena Boldor, a ocupat locul 10, fiind răsplătită cu premiul special pentru simţ critic şi gust estetic, la olimpiada de limba şi literatura română „Mihai Eminescu” desfăşurată la Iaşi.

Felicitări atât elevilor cât şi profesorilor care i-au pregătit!

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 488 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.