aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Ședință cu scântei în Consiliul Local Aiud. Consilierul independent Ionela Danciu la un pas de a fi scoasă din sală, de doi polițiști locali

Ședință cu scântei în Consiliul Local Aiud. Consilierul independent Ionela Danciu la un pas de a fi scoasă din sală, de doi polițiști locali

Publicat în 31.01.2019 la ora 16:52

Scandal mare, astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Local, în momentul în care s-a ajuns la votarea unui proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat în procesul pe care Municipiul Aiud îl are cu aparținătorii femeii care a murit anul trecut, după ce a fost lovită de crengile unui copac, în parcul orașului.

Înainte de momentul votului, consilierul independent Ionela Danciu a cerut cuvântul și a declarat că nu este normal ca din bugetul local, implicit și din banii aiudenilor cu care administrația se află în proces, să fie plătit un avocat care va pleda chiar împotriva celui care îl plătesc. De asemenea, ea a mai spus că nu e moral ca acest avocat să fie angajat fără să susțină niciun concurs și a solicitat de mai multe ori să fie precizată suma exactă cu care el va fi plătit.

Nu a primit răspunsuri mulțumitoare, nici de la primar, nici de la secretarul municipiului și nici de la președintele de ședință și a continuat să insiste cu întrebări. Între timp, cei prezenți și-au dat seama și că Ionela Danciu face o filmare live și i-au cerut să o întrerupă, însă aceasta a refuzat.

De aici a mai fost doar un pas să se ceară evacuarea consilierului independent din sală și chiar au fost chemați doi polițiști locali care s-o sancționeze pentru tulburarea ordinii.

După aproape 30 de minute de circ s-a ”căzut la pace”, Ionela Danciu a fost lăsată să rămână în sală, cu condiția să întrerupă filmarea.

Publicată de Danciu Ionela Mariana pe Joi, 31 ianuarie 2019

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2601 ori

4.0
05

Comentarii

2 Comentarii la Ședință cu scântei în Consiliul Local Aiud. Consilierul independent Ionela Danciu la un pas de a fi scoasă din sală, de doi polițiști locali

 1. popa r Răspunde

  31.01.2019 la 17:38

  Bravo doamna!
  Aveti co_ie! Va felicit!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Gilea Lola Răspunde

  01.02.2019 la 16:55

  Pentru cei care mai cred ca s-a schimbat ceva sesizez o situatie : de ce in oras sunt camere de supraveghere si in sala de consiliu , nu? Este simplu , ca sa ne manipuleze mai usor, sa ne prezinte ce vor. Aceeasi situatie : merg ai nostri , vin ai nostri , noi raminem …… cu impozitele !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.