aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Stela Enache le-a încântat pe aiudence, de ziua lor

Stela Enache le-a încântat pe aiudence, de ziua lor

Publicat în 08.03.2019 la ora 20:49

Circa 300 de femei din municipiul Aiud au petrecut joi, 7 martie 2019, o seară de neuitat alături de binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Stela Enache.

La fel ca și în anul precedent când invitată a fost Corina Chiriac, aiudencele și Stela Enache au sărbătorit împreună „Ziua femeii” în primitoarea sală de evenimente pusă la dispoziție de către restaurantul „Luk” din municipiu.

Evenimentul a avut ca scop marcarea și petrecerea zilei de 8 Martie alături de o interpretă pe care ani în șir aiudencele au văzut-o doar la televizor. Joi 7 martie 2019 aiudencele au putut să o vadă pe cea care ani în șir le-a încântat anii tinereții doar de pe ecranele televizorului și cel mai important lucru este că aceasta s-a întâmplat chiar în ajunul zilei lor, ziua de 8 Martie.

Primită cu o adevărată furtună de aplauze Stela Enache și-a făcut intrarea însoţită de vedeta noastră județeană Duno.

La cei 69 de ani împliniți pe data de 24 ianuarie, timp de mai bine de două ore, celebra artistă a reușit să ridice sala în picioare și chiar să antreneze la dans sutele de aiudencele. Mai mult de atât, în amabilitatea sa Stela Enache s-a plimbat prin sală cu microfonul în mână și răbdătoarea a pozat împreună cu cele care vroiau să aibă o amintirea cu ea.

Spectacolul a fost unul excepțional. Binecunoscuta interpretă făcând o adevărată incursiune în cariera sa interpretând, spre uimirea multora în mod „live”, aproape toate șlagărele care au făcut-o celebră.

Rezumând, în câteva cuvinte, aiudencele au avut parte de o seară de neuitat.

Dorel Lazăr

Facebook 

Acest articol a fost citit de 457 ori

Stela Enache le-a încântat pe aiudence, de ziua lor
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.