aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Surpriză pe „Aiudelul”, după un meci tensionat: Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş 1-0 (0-0)

Surpriză pe „Aiudelul”, după un meci tensionat: Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş 1-0 (0-0)

Publicat în 21.10.2017 la ora 13:31

Învinsă săptămâna trecută, în derby-ul aiudean, Olimpia a primit vizita fruntaşei CS Ocna Mureş ce are maximum de puncte în precedentele 4 deplasări.

Claudiu Coltor, jucătorul venit de la Performanța Ighiu  a înscris unicul gol al jocului, după o lansare venită de Ilea. Gazdele au terminat partida în inferioritate, după eliminarea lui Ad. Drăgoi (75), dictată de H. Balea, centralul care a avut un meci extrem de dificil și tensionat

Capriciosul Coltor (49) a marcat cu o execuție superbă, șut din careu sub bară, producând o mare surpriză! Candidata la promovare a suferit mult, Olimpia s-a apărat cu dârzenie, la pauză a intrat în teren și antrenorul Remus Țălnar care a încercat să ordoneze elanul propriei echipe.

Aiudeanul Vali Drăgan a ratat egalarea în minutul 62, când a șutat peste transversală, din unghi, de la 7 metri. Portarul gazdelor Ad. Roman a mai intervenit salutarîn mintul 84, la șutul aceluiași Val. Drăgan, după ce în prealabil Ilea a șutat periculos, dar Țiboc a respins de sub transversală.

CS Ocna Mureș a pierdut un tempou prețios în lupta la vârf, înaintea jocului aflându-se la egalitate cu Transalpina Șugag.

O primă repriză echilibrată, cu ocazii la ambele buturi, Ad. Roman parând șuturile lui Val. Drăgan și Kiss, în vreme ce „olimpicii” au ratat bune situații prin D. Vlad și Ilea. Ocnamureșenii și-au pierdut regizorul, pe Pereat, iar jocul a suferit vizibil.

Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş; • duminică 22 octombrie, ora 14.00: Fortuna Lunca Mureşului – Energia Săsciori; ora 15.00: Sportul Petreşti – Euro Şpring; ora 16.00: Viitorul Spicul Daia Română – CIL Blaj, Voinţa Stremţ – Rapid Teiuş, Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Transalpina Şugag, Viitorul Sîntimbru – Cuprirom Abrud; ora 18.00: CS Zlatna – Metalu Aiud,

Facebook 

Acest articol a fost citit de 146 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.