aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Aiudeni » Ana Voicea, cetăţean de onoare la 100 de ani

Ana Voicea, cetăţean de onoare la 100 de ani

Publicat în 27.06.2013 la ora 20:07

Ana Voicea Aiud 100 aniÎn această săptămână, municipiul Aiud va fi mai bogat cu încă un cetăţean de onoare. La propunerea primarului Mihai Horaţiu Josan, consilierii locali vor aproba în şedinţa de vineri, 28 iunie, acordarea a încă unui titlu de „Cetăţean de onoare” al municipiului Aiud. Potrivit propunerii primarului Josan, această calitate va fi acordată singurei persoane din municipiul Aiud care a atins de curând venerabila vârstă de 100 de ani.
Învăţătoarea Ana Voicea, căci despre dumneaei este vorba, a împlinit de curând, pe data de 17 iunie, 100 de ani de viaţă. Deşi pare incredibil, până nu demult doamna Ana Voicea a participat activ la evenimentele mondene din municipiu, fiind prezentă la majoritatea ediţiilor sărbătorii  „O jumătate de secol împreună”, evenimente organizate de Primăria municipiului Aiud, unde de fiecare dată i s-a oferit diploma „Cea mai vârstnică doamnă” din municipiu.
Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” este un semn de recunoaştere a vârstei şi a celor peste 80 de ani de activitate în folosul semenilor săi din municipiul Aiud şi din împrejurimile acestuia.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 828 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.