aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Aiudeni » După ce a alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României, Levente Polgar a fost decorat cu medalia Statului Major General „Onoare şi Patrie”

După ce a alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României, Levente Polgar a fost decorat cu medalia Statului Major General „Onoare şi Patrie”

Publicat în 26.10.2017 la ora 11:05

Maratonistul aiudean Polgar Levente Ioan a alergat cu steagul României la „Ştafeta Veteranilor 2017” de la Oradea la Carei.  Aiudeanul a fost decorat de Generalul Nicolae Ionel Ciucă cu medalia Statului Major General „Onoare şi Patrie”. Traseul Albastru al Ștafetei Veteranilor s-a încheiat la Carei.

Ieri, cu ocazia Zilei Armatei Române, la Carei, Levi Polgar a predat ștafeta, drapelul României, purtat 105 km din cei 1010 km în total, generalului Nicolae Ionel Ciucă, șeful Statului Major al Apărării.

Traseul Albastru a început la Craiova, în 11 Octombrie și pentru parcurgerea lui s-au mobilizat Invictuși din Craiova, Slatina, Curtea de Argeș, Cincu, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad și Oradea.

“Go Invictus ! Felicitări şi respect!”

“Sunt onorată să cunosc un astfel de om. De Ziua Armatei, a alergat pe distanța Oradea- Carei, cu drapelul României! Într-o lume în care ne plângem de tot felul de mici sau mai mari neajunsuri, ei, cei curajoși, ne învață să fim puternici, sinceri și soldați adevărați! Felicitări, Polgar Levente Ioan!”, sunt doar câteva din mesaje primite de aiudean pe pagina personală de facebook.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 231 ori

După ce a alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României, Levente Polgar a fost decorat cu medalia Statului Major General „Onoare şi Patrie”
3 (60%) 3 votes

Comentarii

Un Comentariu la După ce a alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României, Levente Polgar a fost decorat cu medalia Statului Major General „Onoare şi Patrie”

  1. Aiudean Răspunde

    27.10.2017 la 6:18

    Zici ca el ii eroul din Aiud, maratonist mare… de la betie la maraton

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.