aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Echipa Hip-tep Leorinț a cucerit două medalii de aur, la Concursul Internațional de călărie de la Fót – Ungaria

Echipa Hip-tep Leorinț a cucerit două medalii de aur, la Concursul Internațional de călărie de la Fót – Ungaria

Publicat în 03.10.2019 la ora 11:35

Echipa Hip-tep a cucerit două medalii de aur, o medalie de argint, două locuri IV și un loc VII, la Concursul Internațional de călărie de la Fót, din Ungaria.

Competiția a fost organizată de Federația Națională de Călărie din Ungaria, în paralel cu competiția pentru copii a organizat Grand – Prix-ul Mercedes Benz al Ungariei la proba de călărie dresaj. Printre participanți s-au numărat campioni mondiali și europeni la călărie, iar turneul este unul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokio 2020 .

Condițiile de desfasurare a competiției au fost impecabile. O bază sportivă de 25 de hectare cu spațiu de antrenament acoperit , spații de cazare pentru sute de cai, locuri de parcare pentru sute de mașini, terenuri de concurs omologate olimpic , locuri de joacă pentru copii. Practic, o investiție de zeci de milioane de euro , cu largul concurs al statului maghiar.

„Toate aceste precizări pentru a înțelege cât de ridicat este nivelul de pregătire al celor cu care am concurat. În plus, majoritatea copiilor cu care au concurat copiii noștri au în programa școlară ore de călărie. Și totuși, copiii noștri i-au învins.

Felicitări, copii! Felicitări Csilla și Csabi Balogh și mulțumim pentru tot sprijinul acordat.”, au transmis reprezentanții echipei de la Leorinț.

foto: arhivă

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 65 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.